Waypoint
twenterand
vrij van verslaving
Menu

17 voorlichtingen... wie volgt?

Twenterand | 9 oktober 2018

In de eerste helft van dit jaar hebben we maar liefst 17 keer voorlichting mogen geven! We zijn dan ook enorm trots op ons preventieteam. Om ook dit najaar van betekenis te kunnen zijn op het gebied van verslavingspreventie, hebben we jou nodig! 

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Dat kunnen we niet ontkennen! Als tieners een sterke mening vormen om niet te gaan roken, drinken of gebruiken dan staan ze veel sterker in hun schoenen. Ze zijn dan ook veel meer bestand tegen groepsdruk en beïnvloeding. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom wij, vanuit Waypoint Twenterand, voorlichtingen en trainingen aanbieden. Er ontstaat veel meer bewustwording en openheid. Daarnaast krijgen de jongeren, of hun (mede)opvoeders, inzicht, kennis en vaardigheden mee. Uiteindelijk met het doel dat de jongeren meer weerbaar zijn en leren in vrijheid te leven.

Omdat wij geloven in de kracht van een preventieve aanpak willen wij ons ook in de aankomende periode blijven focussen op voorlichtingen aan jongeren en trainingen voor hun ouders of jeugdleiders. Ook voor de jongeren, ouders en jeugdleiders van bijvoorbeeld jouw kerk of de sportclub waar je lid van bent. Tip mensen in jouw omgeving of vraag direct info bij ons op door een mail te sturen naar preventieteam@waypoint-twenterand.nl. Tot snel!