Waypoint
twenterand
vrij van verslaving
Menu

#IkPasTwenterand

Twenterand | 13 februari 2019

Dit jaar pakken we groots uit met de IkPas campagne in Twenterand. Met 7 organisaties en 16 bloggers willen we bewustwording creëren omtrent alcoholgebruik.

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt 40 dagen geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Veel deelnemers van IkPas ervaren positieve lichamelijke veranderingen; ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. IkPas helpt je bij je uitdaging. Je kunt op www.ikpas.nl terecht voor vragen, tips, artikelen, recepten, badges die je kunt verdienen met uitdagingen… alles om jouw uitdaging te volbrengen!

We vragen je niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om je alcoholgebruik even op pauze te zetten.

IkPas Twenterand 40 dagen: start 6 maart 2019

#ikpastwenterand is een lokale campagne die aansluit bij de landelijke actie. Aan #ikpastwenterand doen de volgende organisaties mee: Jongerenwerk Den Ham, Terwille Verslavingszorg, Reflection, Flame, Tactus Verslavingszorg, ZorgSaam Twenterand en Waypoint Twenterand.

Tijdens de actie zullen diverse deelnemers bloggen over hun ervaringen. Check hiervoor onze Facebook pagina!

DOE JIJ OOK MEE?!