Waypoint
vrij van verslaving
Menu

Over Waypoint

Waypoint is een unieke formule in het land van verslavingszorg. Wij zijn een organisatie in beweging en willen naast je staan. We gaan voor bewustwording, begeleiding en rehabilitatie. Soms wat tegendraads, want altijd stellen wij jouw belang en dat van jouw omgeving voorop.

Lokaal

Samen met de lokale gemeenschap en diverse partners werken wij aan preventie en nazorg. We zijn op ons best  in de lokale setting en hebben sterke banden met lokale kerken, ondernemers, de gemeente en andere instanties. Samen willen we opstaan tegen verslaving, want samen met de lokale gemeenschap kunnen we jou het beste helpen.

Dichtbij

Onze vrijwilligers en medewerkers staan tussen de mensen in en zijn dichtbij. Waypoint kiest nooit voor een afstandelijke benadering, maar voor maatwerk.

Werk

Werk geeft mensen eigenwaarde, structuur en voldoening. Waypoint gelooft in de kracht van werk en dagbesteding en is altijd actief om een plek te vinden die bij jou past. Bijvoorbeeld in onze eigen kringloopwinkel of werkbedrijf.

Lange termijn

Doordat wij actief zijn in de lokale setting zijn wij altijd dichtbij. Wij denken niet in tijdsgebonden trajecten, maar hebben altijd de lange termijn voor ogen.

Vrij

'Vrij zijn' betekent dat je niet gebonden bent aan zaken of gewoontes die je ervan weerhouden om jezelf te zijn. In een verslaving ben je niet vrij. Waypoint acteert vanuit een christelijke identiteit. Juist die identiteit maakt dat wij er onvoorwaardelijk voor iedereen zijn. 

 

Blijf op de hoogte

Ben je ook geraakt door de verhalen van de mensen waar wij mee werken? Wil jij je inzetten voor kwetsbare mensen zoals verslaafden? Meld je dan aan voor THDV Online. Waypoint is onderdeel van THDV.